Alles over DELTA

Met circa 160.000 klanten mag DELTA zich tot één van de meest veelzijdige energiebedrijven in Nederland rekenen. Naast opwekking van elektriciteit en energiehandel leveren we gas en elektra aan particulieren en aan de zakelijke markt.


Missie en visie DELTA

DELTA biedt zijn klanten het gemak van duurzame en innovatieve multi-utility oplossingen. DELTA staat garant voor continuïteit in aanbod en relatie. We zijn de vanzelfsprekende partner voor utilities als energie, water, digitale diensten op kleine én grote schaal.

 

Vanaf 1 januari 2016 is DELTA de schoonste grote energieproducent van Nederland. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in de zorg voor het milieu en doen alles wat binnen ons vermogen ligt, om binnen twintig jaar de productie van elektriciteit te verduurzamen naar een volledig hernieuwbare productie van elektriciteit. DELTA loopt hiermee voorop in de transitie naar een duurzame energievoorziening. We maken ons bovendien hard voor het terugdringen van CO2-uitstoot binnen de hele energiesector. Als klant van DELTA levert u dus ook een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomst.


Meer over DELTA

Scherpe prijzen

Wij bieden altijd lage prijzen en zijn daar heel duidelijk over. Tijdelijke actieprijzen? Daar doen we niet aan. Bij DELTA weet u precies wat u betaalt.

 

100% groen

DELTA is de schoonste grote energieproducent van Nederland. We leveren aan al onze klanten standaard 100% groene stroom. Kiezen voor DELTA is kiezen voor een duurzame toekomst.

 

  

Hoge klantwaardering

Wij zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt bij DELTA. Met een vriendelijke klantenservice, duidelijke communicatie en heldere afspraken. Om uw wensen steeds helder in beeld te houden, onderzoeken we voortdurend de klanttevredenheid.

 

 

Stap nu over 

Overstappen naar DELTA is makkelijk. Maak hierboven uw keuze en meld u direct aan of neem gratis contact op met onze klantenservice. Wij regelen de rest.